Morfeusz Opublikowano 5 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2019 Pierwszy test przeprowadziłem osobiście . APC o przyjemnym zapachu i fajnym kolorze ;)Test przeprowadzony na głębokiej wodzie , czyli na zapuszczonej (5lat) feldze . Jak widać tragedia . Użyłem nie rozcieńczonego środka i pędzelka .Widać , że sobie radzi A tak wyszło poTeraz przódI poI to by było na tyle .Podsumowując . APC dał sobie rade . Teraz przydał by się wampir do usunięcia metalicznych pozostałości ;)
Fredi88 Opublikowano 5 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2019 @Morfeusz grubo. Pytanie czy nie aż za mocne. Niektóre wheel cleanery mają problem tak doczyścić felgi. Wyrób na własne potrzeby czy planujesz coś mieszać pod sprzedaż?
boT Opublikowano 5 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2019 No jakieś to wydaje się być mocarne Apc Jakie Ph? Ile podejść bo chyba nie jedno?
Morfeusz Opublikowano 5 Maja 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2019 [mention=8853]Morfeusz[/mention] grubo. Pytanie czy nie aż za mocne. Niektóre wheel cleanery mają problem tak doczyścić felgi. Wyrób na własne potrzeby czy planujesz coś mieszać pod sprzedaż?No właśnie , sam jestem zaskoczony . Jak napisałem , najpierw spróbuję u siebie . Muszę spróbować rozcieńczać i sprawdzać dane proporcje . Jak wszystko wyjdzie pomyślnie to będzie dostępny . Nie jestem firmą , ani nie chcę takiej stworzyć , robię to hobbystycznie .
Bielutomek Opublikowano 5 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2019 @Morfeusz taki produkt, opisuj pod katem pH, czy ma olejki cytrusowe np, ogólnie takie info, jakie dales, to można wlać do karafki nitro i umyć felgi, pisząc ze wyszło super
Morfeusz Opublikowano 5 Maja 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2019 No jakieś to wydaje się być mocarne Apc Jakie Ph? Ile podejść bo chyba nie jedno? Było jedne zaaplikowanie całej felgi , pozostawione chwilę . Pędzelkowanie i spłukanie . Drugie psikanie i poprawienie tego co nie było widać przez rozmazany bród . Ph jeszcze nie znane . [mention=8853]Morfeusz[/mention] taki produkt, opisuj pod katem pH, czy ma olejki cytrusowe np, ogólnie takie info, jakie dales, to można wlać do karafki nitro i umyć felgi, pisząc ze wyszło super Wszystko jest w fazie testów . Nie ma żadnych olejków , a mimo tego pachnie przyjemnie . Jakie ph ? Jeszcze nie sprawdzone . Wszystko idzie do przodu . Dodam , że felgi były czyszczone samym produktem ( bez wody)
Morfeusz Opublikowano 9 Maja 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2019 Dzisiaj troszkę przy zawiasach . W sumie to nie było co czyścić . Biały osad z gumowych łączników ładnie zszedł . Nadal czekam na test ph . Raczej będzie to produkt alkaliczny ( myślę że około 10-10,5) .
Rekomendowane odpowiedzi