MGH Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Witam. Nie znalazłem nigdzie odpowiedzi więc pytam tutaj. Czy preparaty ze zdjęć różnią się czymś od siebie?? Miał ktoś do czynienia z T&G tego producenta i czy warto, czy może jednak zostać przy Prickborcie??
Birkhof Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Ten T&G wyparowuje jak np. Nielsen czyli szybko.Zależy do czego potrzebujesz? Jakie zabrudzenia i czy na dworze/wewnątrz używane.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
MGH Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2019 5 minut temu, Birkhof napisał: Ten T&G wyparowuje jak np. Nielsen czyli szybko. Zależy do czego potrzebujesz? Jakie zabrudzenia i czy na dworze/wewnątrz używane. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Generalnie do odsmalania jako jeden z etapów przygotowania pod wosk. Niestety brak hangaru więc wszystkie operacje "na mokro" na zewnątrz, godzina 4 rano i czas start co by z mocną chemią zdążyć przed słońcem A czy Tar&Glue Remover i Teer Entferner różnią się czymkolwiek od siebie??
Birkhof Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Generalnie do odsmalania jako jeden z etapów przygotowania pod wosk. Niestety brak hangaru więc wszystkie operacje "na mokro" na zewnątrz, godzina 4 rano i czas start co by z mocną chemią zdążyć przed słońcem A czy Tar&Glue Remover i Teer Entferner różnią się czymkolwiek od siebie??To prickbort.Takie szybkoparujace to tylko na smole na felgach używam.Na drugie pytanie nie umiem odpowiedzieć, ale podejrzewam ze moze byc na innym składzie. Musisz poszukacWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1
kursien Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2019 @MGH Mam tego Carteca T&G i nie polecam. na lakierze odparowuje bardzo szybko, mało rozpuszcza - jak dla mnie kasa wyrzucona w błolto, więcej nie kupie, zostane przy Prick'u. 1
Rekomendowane odpowiedzi