Jump to content

Jaka piana aktywna i szampon mocno pieniące - neutralne PH

Recommended Posts

Posted

Witam,

co polecacie z własnego doświadczenia co pieni niemiłosiernie, chodzi o pianę aktywną i szampon czysty bez dodatków o neutralnym PH. Miałem RRC, ShinyGarage, ADBL, ChemicalGuys i żaden produkt nie urwał mi tyłka z własnego doświadczenia chyba RRC mi podszedł najbardziej względem ceny/jakość.

Posted
17 minut temu, rychu9191 napisał:

Witam,

co polecacie z własnego doświadczenia co pieni niemiłosiernie, chodzi o pianę aktywną i szampon czysty bez dodatków o neutralnym PH. Miałem RRC, ShinyGarage, ADBL, ChemicalGuys i żaden produkt nie urwał mi tyłka z własnego doświadczenia chyba RRC mi podszedł najbardziej względem ceny/jakość.

Tanio nie jest ale o czym sie sam ostatnio przekonalem po wielu innych tanszych produktach warto 😉 mowa o Magifoam 

Posted

hmm... 50 zł na 5 myć pianownicą to trochę mija się z celem, chodź przy 5l już wychodzi lepiej. A jakiś szampon do tego?

Posted
12 minut temu, rychu9191 napisał:

hmm... 50 zł na 5 myć pianownicą to trochę mija się z celem, chodź przy 5l już wychodzi lepiej. A jakiś szampon do tego?

Ja uzywam w pianownicy recznej i na 1 mycie idzie mi 50ml to mam 10 myc,ale faktycznie 5 litrow wychodzi rozsądniej,a szampon potem jaki chcesz wedle gustu 😉