rychu9191 Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Witam, co polecacie z własnego doświadczenia co pieni niemiłosiernie, chodzi o pianę aktywną i szampon czysty bez dodatków o neutralnym PH. Miałem RRC, ShinyGarage, ADBL, ChemicalGuys i żaden produkt nie urwał mi tyłka z własnego doświadczenia chyba RRC mi podszedł najbardziej względem ceny/jakość.
menior Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2019 17 minut temu, rychu9191 napisał: Witam, co polecacie z własnego doświadczenia co pieni niemiłosiernie, chodzi o pianę aktywną i szampon czysty bez dodatków o neutralnym PH. Miałem RRC, ShinyGarage, ADBL, ChemicalGuys i żaden produkt nie urwał mi tyłka z własnego doświadczenia chyba RRC mi podszedł najbardziej względem ceny/jakość. Tanio nie jest ale o czym sie sam ostatnio przekonalem po wielu innych tanszych produktach warto mowa o Magifoam
rychu9191 Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2019 hmm... 50 zł na 5 myć pianownicą to trochę mija się z celem, chodź przy 5l już wychodzi lepiej. A jakiś szampon do tego?
menior Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2019 12 minut temu, rychu9191 napisał: hmm... 50 zł na 5 myć pianownicą to trochę mija się z celem, chodź przy 5l już wychodzi lepiej. A jakiś szampon do tego? Ja uzywam w pianownicy recznej i na 1 mycie idzie mi 50ml to mam 10 myc,ale faktycznie 5 litrow wychodzi rozsądniej,a szampon potem jaki chcesz wedle gustu
Adaszek96 Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Bez dodatków? Valetpro Concentrated car wash
PingNoMore Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Spróbuj coś z Elite Detailer. Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi