honer Opublikowano 30 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2019 Czy możecie polecić coś do czyszczenia plastików wewnątrz samochodu, jednak z uwagi na fakt że auto ma raptem 3 miesiące i utrzymuje się zapach nowości :) szukam czegoś bezzapachowego, ewentualnie czegoś bardzo delikatnego co by mi zapachu nowości nie ukradło :) Możecie coś polecić? Fajnie by było jakby po czyszczeniu nie przyciągało kurzu nadto oraz żeby dobrze wyglądało na plastikach od VAGa. Może a nóż ktoś podobny temat ogarniał :)
smerf91 Opublikowano 30 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2019 Jak tylko do czyszczenia to ADBL Interior Cleaner
Luki_m Opublikowano 31 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2019 Z Cleantech'a tez jest gotowy produkt do plastików. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
smerf91 Opublikowano 31 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2019 SG też ma swój gotowy produkt. Jest ich wiele. Ja mam z ADBL i z SG i oba robią to co mają robić
Gesiu_15 Opublikowano 31 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2019 Używam interior Cleaner od @ADBL. Co mogę powiedzieć? Działa super, przyjemny zapach, siła czyszczenia spora, nie wymaga wypłukiwania, cenowo wychodzi super. Sam myślę kupić 5l z kolegami na podział 1
rafalk Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Czy po Cleaner'ach używacie na koniec dresingu czy to produkty 2w1 ?
peciu Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2019 @rafalk na koniec jakiś dresing ja ostatnio do czyszczenia używam FW Yellow Broom 1 1
aabbcc123 Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2019 @honer adbl interior to kompletnie zly wybor do nowego auta. Ten zapach nie dosc, ze drazni to trzyma sie z tydzień jak nic. Jak go uzyjesz to zapomnij o zapachu nowosci 1
Rekomendowane odpowiedzi