damiano2007 Opublikowano 21 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2019 Siema Dzisiaj zarzuciłem znowu całkiem podobne produkty. RRC Interior Dressing z lewej w porównaniu z ADBL WOW po prawej. Atomizer w RRC chyba ten sam co w FW - oszczędny, dobrze dozuje. W przypadku ADBL to atomizer mam chyba z pierwszej serii - tej dobrej nie leje, dobrze dozuje, ale dużo. Butle w RRC spoko, jak na testerek w sam raz. Wygląd w obu przypadkach przyciemniony, przy czym RRC daje więcej połysku. Zapach RRC to słodka, żywa poziomka. Połowę auta zrobiłem ADBLem, połowę RRC. Po czyszczeniu w aucie dominował banan, co jest dowodem większej intensywności zapachu produktu ADBL. Dodatkowo sprawdziłem RRC Interior Cleaner - zapach ten sam, co w przypadku dressingu. Czyścić, czyści, kurz zbiera, jednakże ttego typu produkty preferuje do odświeżania auta, a do typowego czyszczenia wolę APC z piawnowniczki z wymywaniem czystą wodą. 2
smerf91 Opublikowano 21 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2019 @damiano2007Daj później znać jak z kurzem po której stronie mniej się osadza
rudi0018 Opublikowano 21 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2019 @damiano2007 I jeśli również testujesz trwałość produktów, bez żadnych iQD to również daj znać, który widać dla oka, że dłużej leży. a druga kwestia, czy woda pozostawia coś po sobie na tych dressingach?
damiano2007 Opublikowano 21 Marca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2019 @rudi0018 dopiero dziś zarzucone. Nie pryskam specjalnie wodą, żeby sprawdzić czy są zacieki. Jeśli takowe powstaną, dam znać co do WoWa mogę powiedzieć, że zacieków na pewno nie ma po wodzie, bo ten dressing mam już ponad rok w arsenale. IQD nie używam
WiMeX Opublikowano 8 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2019 Jak się ma po czasie ten Interior Dressing RRC ? Zastanawiam się nad kupnem ADBL lub tańszego RRC i nie wiem co wybrać
damiano2007 Opublikowano 9 Maja 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2019 @WiMeX ma się tak samo jak ADBL. Oba już wymyte i leży co innego W kwestii dressingów to na każdym plastiku takie specyfiki mogą inaczej się zachowywać. @smerf91 co do kurzu to różnicy którą można było zauważyć nie było 1
Rekomendowane odpowiedzi