Gość Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Witam, rdza wcina mi doły drzwi, jaki polecacie podkład antykorozyjny, dość wytrzymały gdyż jest bardzo uparta. Robie zaprawki 2 razy do roku i jeszcze wychodzi
Łukasz Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Tyle co wiem ze słyszenia (nie ze stosowania) od mojego znajomego, który bawi się w Fiaty 125p itp. starocie, to stosował podkłady Polrust albo Brunox. Nic więcej nie wiem, ale wpisałem w przeglądarkę na szybko (sprawdzając nazwy, bo nie pamiętałem jak się to pisze) to wyskoczył fajny temat z forum Poloneza, a oni się dobrze pewnie w tym orientują http://www.fsoptk.pl/forum2/viewtopic.php?t=17075
Thomas Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2010 zetrix666, poszukaj bo jest temat na temat zabezpieczeń antykorozyjnych ... tam masz napisane .... kup sobie podkład epoxydowy ... jedne z najlepszych ... czyli ,np. Brunox .. ale po pierwsze poszukaj tematu tutaj o usuwaniu rdzy itp ...
Rekomendowane odpowiedzi