piotr_g_92@o2.pl Opublikowano 6 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2019 Wybrałem dzisiaj mały dywan produktami MAXIFI w celu sprawdzenia swoich umiejętności. Powiem tak woda w odkurzaczu była brudna ale dywan miał na sobie jeszcze brudne miejsca. Co prawda to zrobiłem mała ilość roztworu pre sprey 0,5l i roztworu do płukania 1 l. Gdzie i kiedy zrobiłem błąd jeżeli jest? Przypomnieć by to miał dywan nie potrzebowałem więcej roztworu. Taki to rodzaj dywanu tylko jaśniejszy
Moderator BiałyGTi Opublikowano 9 Marca 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2019 Opisz krok po kroku jak prales. Bo ciezko jest stwierdzic czy zle szczotkowales czy nie za malo prespraya czy dobry roztwór zrobiles czy ciepla woda czy zimna oraz ile czekales po szczotkowaniu dywanu z presprayem
piotr_g_92@o2.pl Opublikowano 10 Marca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2019 Rozrobiłem roztwór na 0,5 ł wody gorącej wyspałem pół miarki proszku wymieszałam i przelałem do spryskiwacza. Naniosłem na dywan pre sprey od razu szczotkujac. Zanim poskladalem georga i urobilem plukanke minelo 7 min. Plukanke zrobilem w proporcjach 1 l goracej wody i 2 gramy Power rinse wszystko na oko.
Rekomendowane odpowiedzi