Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam Was,

Nie dawno nabyłem swój pierwszy samochód, który prezentuje się następująco: MÓJ SAMOCHÓD Chciałbym go dopieścić, podoba mi się tematyka kosmetyki samochodu i lubię spędzać czas bawiąc się tym. Jest jeden minus tego wszystkiego - czarny kolor😂 Chodź chyba było coś robione z lakierem, bo nie zauważyłem żadnych rys i jak się nie mylę to poprzedni właściciel woskował samochód. 

W kosmetyce samochodów nie siedzę i nie mam żadnego zestawu do oceny. Jedynie co to czasem oglądałem kanał od RR Customs i wydają mi się ich kosmetyki ok. Czy jesteście mi w stanie złożyć jakieś kosmetyki do kwoty 200 zł? Za kilka dni mam urodziny, więc będzie to mój prezent! Chciałbym, aby w zestawie znalazły się kosmetyki do zewnątrz i wewnątrz. Czy istnieje jakaś nie droga pianownica ręczna czy coś w tym stylu? Czy tego typu urządzenia trzeba wszystkie podłączyć do wody? Od znajomego będę miał wosk Fusso Soft99.

Z góry dziękuję i jeszcze raz serdecznie Was witam!

52608590_340149263266424_951093453700202496_n.jpg