Potter Opublikowano 2 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2019 Jest opcja kupienia zymola glasura duży słoiczek w bardzo fajnej cenie lub w bardzo podobnej zestaw 3 samplerow zymola titanium carbon i Concours z hdc co byście polecili? Bardzo dużo osób poleca tego glasura z tych samplerow interesuje mnie głównie Concours bo na aucie mam teraz titanium a w domu Sv shield
Birkhof Opublikowano 3 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2019 I glasur i concours to dwa fajne woski - z każdego bedziesz zadowolony:) concours pachnie kurczakiem curry ;)Przerzuciłeś sie ze sv na pytania o Zymol’a wiec żebyś mial świadomość ze zymole lubią się wypocić Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Potter Opublikowano 3 Marca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2019 Wypacaja się czyli trzeba będzie dotrzeć je ale może efekt będzie lepszy zrzut wody itd.
Berd Opublikowano 3 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2019 @Potter Przed Zymolem będziesz odświeżał lakier maszynowo ?
Potter Opublikowano 3 Marca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2019 Nie bo auto jest nowe i już robiłem polerke rok temu maskę tylko przepoleruje
Rekomendowane odpowiedzi