DZIADZIA Opublikowano 23 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2019 ... ostatnia piana, którą mam od ProElite siemanko info producenta https://proelite.pl/aktywna-piana-do-myjni-automatycznych-active-foam-deluxe/ zostawiłem ją sobie na koniec, licząc na hita wśród pian ze względu na kwaśne pH w koncentracie pH2 zapach wiśni jest obłędny, fantastyczny, bajeczny po prostu zajebisty aż chce się tę pianę wypić dla mnie na tym kończą się achy i ochy krótko siedzi wodnista domywanie kiepskie przy stężeniu z kosmosu wydajność b.słaba- domywanie zaczyna się od stężenia 1:1 nie rozumiem co ma robić ta piana, żeby poprawić hydrofobowość to najpierw trzeba zebrać brud- tu tego nie ma odtykania powłoki w żadnym stopniu nie zauważyłem może trzeba ją potraktować z oprysku- sam nie wiem może @ProElite ma jakieś sugestie co zrobić, żeby ta piana miała rację bytu... traktować jako szampon? pianę zarzucałem w temp 2st i był mroźny wiatr, jak będzie cieplej podbiję jeszcze raz, możliwe że będzie lepiej 1 1
Rekomendowane odpowiedzi