Kroponn Posted December 4, 2018 Report Posted December 4, 2018 Witam, szukam pomocy. Jak się zrobi ciepło planuje mój nowy samochód Golf 4 (kod LB5N) trochę wypielęgnować od zewnątrz. Dlatego szukam na początek porad i produktów do tego możliwych. Porad znalazłem na tym forum bardzo dużo. Jedynie z produktami mam mały problem. W zestawie za 100 zł(bo do tej kwoty chce się zmieścić z najważniejszymi rzeczami), są ciężko dostępne rzeczy i nie wiem czy wszystkie będą pasować. Dlatego wolę tu zapytać. W zestawie jest: Decabit- da się kupić. Bilt Himbler 100g- ciężko go znaleźć w takiej gramaturze. Jakaś inna lepsza glinka do 40 zł? Finish Kare 1000P Hi-Temp tester. - wosk ten jest dobry dla początkującego i dla mojego koloru lakieru? Finish Kare Pad Glaze- to też planuje kupić jeśli znajdę gdzie. Finish Kare Top Kote Anti Static Protectant and tire Dressing - niby ok, ale da się to stacjonarnie gdzieś kupić? Za produkty z tej kategorii chciałbym wydać około 100 zł. Dużo jest produktów z Finish Kare, da się zamówić te produkty online? Macie jakąś stronę z tymi produktami z dobrą ceną lub ewentualną zniżką? Nie chce kupować każdego produktu z innego sklepu bo nie opłaca się wysyłkowo.
Recommended Posts