Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam, szukam pomocy. Jak się zrobi ciepło planuje mój nowy samochód Golf 4 (kod LB5N) trochę wypielęgnować od zewnątrz. Dlatego szukam na początek porad i produktów do tego możliwych. 

Porad znalazłem na tym forum bardzo dużo. Jedynie z produktami mam mały problem. W zestawie za 100 zł(bo do tej kwoty chce się zmieścić z najważniejszymi rzeczami), są ciężko dostępne rzeczy i nie wiem czy wszystkie będą pasować. Dlatego wolę tu zapytać. 

W zestawie jest:

Decabit- da się kupić. 

Bilt Himbler 100g- ciężko go znaleźć w takiej gramaturze. Jakaś inna lepsza glinka do 40 zł? 

Finish Kare 1000P Hi-Temp tester. - wosk ten jest dobry dla początkującego i dla mojego koloru lakieru? 

Finish Kare Pad Glaze- to też planuje kupić jeśli znajdę gdzie. 

Finish Kare Top Kote Anti Static Protectant and tire Dressing - niby ok, ale da się to stacjonarnie gdzieś kupić? 

Za produkty z tej kategorii chciałbym wydać około 100 zł. Dużo jest produktów z Finish Kare, da się zamówić te produkty online? Macie jakąś stronę z tymi produktami z dobrą ceną lub ewentualną zniżką? 

Nie chce kupować każdego produktu z innego sklepu bo nie opłaca się wysyłkowo.