rysiu320 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2018 Dzień Dobry! Już ładny czas temu pracowałem nad nowym nabytkiem znajomego, a mowa tu o Chrysler'e Escalade - czyli gość o sporych rozmiarach Auto kupione od " rolnika " i jeśli chodzi o wygląd zewnętrzny to może i nie odbiegał on od stanu dobrego, ale wnętrze było w dość słabym stanie. Jak się okazało oprócz renowacji skór musiałem też : - Przeprowadzić renowację plastików ( usunięcie starej farby i pokrycie ich nową ) - Wymiana elementów skórzanych na fotelach ( po nieudanej próbie naprawy nadawały się tylko na śmietnik ) - Podczas wymiany skóry na fotelach okazało się, że nie działa mata grzewcza oparcia kierowcy - co oczywiście też zostało naprawione - Dodatkowo pełny detailing wnętrza ( pranie tapicerki, czyszczenie podsufitki, pasów, prowadnic foteli itd itd. ) Całość prac została wykonana mniej więcej w tydzień , było to już na tyle dawno, że nie pamiętam dokładnie. Ale jeśli chodzi o zadowolenie i minę znajomego - było warto Renowacje skór przeprowadzone systemem Colourlock'a. Mam nadzieje, że miło się będzie oglądało. - Niestety zdjęć nie ma za dużo a ich jakość nie jest najlepsza. Dodatkowo z zewnątrz auto zostało dokładnie umyte, wraz z komorą silnika a na koniec zabezpieczone Zymol Titanium
Moderator Domel Opublikowano 3 Grudnia 2018 Moderator Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2018 Godzinę temu, rysiu320 napisał: Chrysler'e Escalade Panie - nie bluźnij - Cadillac Escalade ! :D
Arkeolowy Opublikowano 3 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2018 Mógłbym mieć takiego szwagra 1
rysiu320 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2018 2 godziny temu, Domel napisał: Panie - nie bluźnij - Cadillac Escalade ! Panie nie wiem skąd wzięła się ta pomyłka;p 1
Moderator Domel Opublikowano 3 Grudnia 2018 Moderator Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2018 47 minut temu, rysiu320 napisał: Panie nie wiem skąd wzięła się ta pomyłka;p Wybaczam :P Amerykańska motoryzacja to mój "konik" :P ;) 1
rysiu320 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2018 Godzinę temu, qob napisał: Czym malowane plastiki? Tą samą farbą co skóry:)
Tomas-sg Opublikowano 3 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2018 @rysiu320 za samo umycie takiej budy to szacunek mieliśmy przez jakiś czas suburbana w robocie... Matko umyć tam dach to graniczyło z cudem
rysiu320 Opublikowano 12 Lutego 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2019 W dniu 4.12.2018 o 20:23, kempus napisał: A gdzie zdjęcia całego środka? Właśnie nie mogę znaleźć
Rekomendowane odpowiedzi