Moderator Domel Opublikowano 1 Grudnia 2018 Moderator Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2018 Witam. Dziś szybki test produktu CarProtect Antypara. Cytat CarProtect Antypara to doskonały preparat myjący, odtłuszczający oraz zapobiegający parowaniu szyb. Dzięki zawartości alkoholu izopropylowego preparat łatwo się aplikuje. Rozpuszczone w alkoholu olejki silikonowe, wraz z mieszaniną silanową, rozkładają się równomiernie na szybie, nie pozostawiając smug i zacieków. Ochronna powłoka pozostaje na szybie przez dłuższy czas. Mycie i wycieranie usuwa powłokę ochronną, likwidując jej działanie. Sugerowana cena detaliczna od 15,01 zł – 26,00 zł za 100mm lub 250ml Ponieważ nie mam problemów z parującymi szybami w aucie postanowiłem sprawdzić sobie ten produkt w domu. Sami wyciągniecie wnioski czy działa i czy jest wart uwagi. Aplikacja 20 Wrzesień: 21 Wrzesień: 26 Wrzesień: 28 Wrzesień: 30 Wrzesień: 3 Październik: Trzymał dokładnie 14 dni przy temperaturach około 11st nad ranem do 20st w ciągu dnia. Czy to dużo, czy to mało, oceńcie sami - nie mam doświadczenia z podobnymi produktami. Kolejnym testem jaki sobie przygotowałem to łazienka. Lewa strona lustra po cleanerze do szyb, prawa bez cleanera. W łazience rezultaty były lepsze niż na balkonie. Test zakończyłem po 14 dniach bez utraty jakości w anty parze - a właściwie żonka zakończyła bo wymyła lustro Podsumowanie: Myślę, że jeżeli ktoś ma problemy z zaparowanymi szybami - powinien sprawdzić sobie ten produkt. Dajcie znać w komentarzach jeśli używaliście podobnych produktów ile trzymały wam na szybach do całkowitego zniknięcia. #domeldetailinglaboratory #domeltestuje #domeltest 1
piotroosh Opublikowano 30 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2019 Ja właśnie wrzucilem go na lustro w łazience i lusterka w samochodzie. Zobaczymy jak dlugo wytrzyma
Rekomendowane odpowiedzi