Danielusinek Opublikowano 27 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 @AreK ja bardzo przepraszam ale na usta cisną mi się same niecenzuralne słowa, tak mam jak się czymś jaram, z każdą twoją relacją coraz bardziej poszerzam szewska pasje. Rozwalasz system, pozazdrościć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kam_04 Opublikowano 2 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Relacja jak i auto petarda Bardzo ciekawa relacja i praca wykonana z dbałością o każdy detal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek1788 Opublikowano 12 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Piękna robota! W erze fecebokow aż miło wejść na stare dobre forum i obejrzeć konkret fotorelacje z konkret pracy:) Aż człowiek nabiera natchnienia i kombinuje jak uciec żonie do garazu i oddać się pasji:) Pozdro Mistrzu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 13 Stycznia 2019 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Dziękuję serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xXKrystianXx Opublikowano 29 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Warto poświęcić czas by obejrzeć tak świetną fotorelację w wykonaniu fachowca. Świetna robota, świetny samochód. Jak się popatrzy na zdjęcia efektu końcowego to widać twoje wielkie serducho jakie wkładasz w pracę. Pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4diwr0c Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Teraz pewnie włsściciel tych klasyków będzie do Polski je wysyłał lub zabierał na wycieczki żeby detailing zrobić. Piękna robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi