powerarmor Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Zastanawiam się nad kupnem środków tych firm. Czy ktoś miał z tym styczność? Sprzedawca bardzo zachwala.. Konkretnie myślałem nad zestawem do czyszczenia skóry Forch składającym się z preparatu do czyszczenia i impregnatu.. Linku do aukcji niestety nie mogę wkleić gdyż jest to niezgodne z regulaminem
miHoo79 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Zastanawiam się nad kupnem środków tych firm. Czy ktoś miał z tym styczność? Sprzedawca bardzo zachwala.. Konkretnie myślałem nad zestawem do czyszczenia skóry Forch składającym się z preparatu do czyszczenia i impregnatu.. Linku do aukcji niestety nie mogę wkleić gdyż jest to niezgodne z regulaminem Nie wiem jak z produktami do skory ale generalnie uzywam bardzo duzo preparatow z WURTHA i jestem zadowolony (zmywacz do zasniedzialych konektorow, oleje, smary, odtluszczacze. koncentrat plynu do spryskow, itp itd)
Mazder Opublikowano 14 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2010 Znalazłem w domu mleczko do skóry Wurth. Niby dwa w jednym: do czyszczenia i konserwacji. Śmierdzi chemią, dość nieprzyjemnie, konsystencja sprzyja nakładaniu i wcieraniu. Niestety ani to dobrze nie czyści, ani dobrze nie konserwuje. Smrodku ciężko się potem pozbyć, potrafią zostać białe smugi, a skórka się przez jakiś czas lepi.
yel1 Opublikowano 14 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2010 Z Wurth zdecydowanie mogę polecić Aktywną piankę do mycia szyb(używam od jakis 2 lat jest naprawdę skuteczna,swietnie czyści), oraz sztyft do konserwacji gumy-tegoroczna zima zadnych kłopotów z uszczelkami i nie zawiera silikonu.
Gixxerjunkie Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2011 Z Wurth zdecydowanie mogę polecić Aktywną piankę do mycia szyb(używam od jakis 2 lat jest naprawdę skuteczna,swietnie czyści), oraz sztyft do konserwacji gumy-tegoroczna zima zadnych kłopotów z uszczelkami i nie zawiera silikonu. Ja dołączam się do opinii, aktywna piana bardzo skuteczna, polecam ją również motocyklistom bo świetnie radzi sobie z rozbryzganymi insektami na szybce w kasku Preparaty Wurtha bardzo dobrze sprawdzają się w "warsztatowym zaciszu". Odtłuszczanie, likwidacja pisków i skrzypień, smarowanie itp. Do preparatów tego typu użyteczności dołączyłbym również 3M oraz Bernera, które sam używam.
toka Opublikowano 16 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2011 Wg mnie berner robi lepsze produkty za mniejszą cenę, próbowałem wurtha i forcha i bernera także nie pisze opini z kosmosu Generalnie wszystkie te produkty są bardzo podobne, ale jeśli chodzi o porównanie jakość do ceny to wygrywa berner
Frycu75 Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2012 ja sie dopiszę ze środkiem do czyszczenia alufelg wurth - bardzo dobry, żrący - jak sie nakłada to pali na skórze, ale czyści przednio. Porównanie do sonaxa i innych marketowych na duży +
KR54321 Opublikowano 22 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2012 Mam okulary ochronne Wurtha, ktore mi tak przypasowaly ?e a? jezdze w nich na rowerze, no ale to tylko kwestia gustu.. Natomiast pasta do mycia rak tej firmy jest obiektywnie po prostu doskonala
Rosemeyer Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2012 Natomiast pasta do mycia rak tej firmy jest obiektywnie po prostu doskonala ostatnio sie nad nia zastanawialem. jak jest z wydajnoscia? Sprzedawana jest w 4l butlach czy to oznacza ze "idzie jak ciepla bulka"? ;-)
KR54321 Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2012 Rosemeyer, wręcz przeciwnie, jest bardzo wydajna. Wydajność jeszcze wzrasta jeśli dokupisz "atomizer" Wurtha (mnie cena przeraziła i go nie mam) który działa wyśmienicie, dozuje minimalne ilości i pasta nie zanieczyszcza się tak jak w wypadku nabierania jej ręką z baniaczka. Znajomi mechanicy u których użyłem jej pierwszy raz z 10 lat temu nie przestają jej zachwalać do dziś. Oczywiście skubani mają atomizer i oryginalny wieszak ścienny
Rosemeyer Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2012 no ten wieszak z dozownikiem to fajna sprawa. szkoda tylko ze taki set kosztuje ponad 200
Rekomendowane odpowiedzi