Piti Posted November 8, 2018 Report Posted November 8, 2018 Siemka! Szukam odkurzacza do nauki i ewentualnego zajęcia po pracy. Użytkowane będzie tylko prze ze mnie do tapicerki samochodowej, liczę średnio, do dwóch samochodów w tygodniu. Miałem okazję prać sofę Puzzi 100 ale jest on trochę drogi, szukam chwilowej alternatywy by popracować na samochodach w domu a później zmienić na coś lepszego. Allegro wyrzuciło mi coś takiego jak CLATRONIC BSS1309. Myślę, też o Karcher SE 4001, ale jeżeli znacie coś co podoła wymaganiom a jest w cenie niższej niz se 4001 to proszę o odpowiedź,
Guest Posted November 8, 2018 Report Posted November 8, 2018 @Piti radziłbym kupić nowy SE 4001 - sam używam poprzedniego modelu (SE 3001) i na kilka pran do roku w zupełności wystarczy.
PiterG Posted November 8, 2018 Report Posted November 8, 2018 Radze poszukać informacji na temat sugerowanych przez Ciebie odkurzaczy. Będziesz zaskoczony jak wiele można o nich przeczytać na naszym forum. Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka
Recommended Posts