zmorka Opublikowano 17 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2018 Ja niestety jestem żywym przykładam jak maszyną DA można na załamaniach przebić się nie tyle do bazy co nawet do podkładu, tak więc posłuchaj mądrzejszych kolegów co do Ciebie piszą i weź sobie ich rady do serca.
zdrowy_zab Opublikowano 17 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2018 Co do szpachli to spokojnie, nic nie pęknie (a przynajmniej nie powinno). Weź tez pod uwagę, że polerowanie z wysoką temperaturą jest mało efektywne. Najlepiej tak do ok 40/50 stopni.
kicaj Opublikowano 17 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2018 Relacja faktycznie krótka jak na dział PSB ale tutaj juz jest ok. Skoro juz jestes przeniesiony do tego działu to może napisz cos więcej o tym nietypowym aucie.
Ernest86 Opublikowano 18 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2018 @kicaj Jest to Brabus B11 5.8 z tego co mi sie udało znaleźć na internecie. Egzemplarzy na cały swiat wyszło 1300 sztuk do pierwszej setki ma 5.5 sekund a predkosc maksymalna to ok 305km/h i moc 400km. Więcej informacji nie znalazłem o nim jest bardzo mało a praktycznie zero informacji
KUBAS_95 Opublikowano 19 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2018 Całkiem nieźle utrzymany egzemplarz, plusik, że ma czarne blachy. Ładnie go wyciągnąłeś. Takie pytanko - czy i czym umyłeś szyby? I taka mała rada na przyszłość, staraj się zdjęcia wstawiać po kolei, bo jeśli piszesz że na koniec smaczek w postaci czarnej blachy, a fota jest gdzieś na 3/4 relacji to tak trochę nie pasuje to do siebie Ale luz, to nie jest przestępstwo, nikt Ci głowy za to nie urwie, ale po prostu lepiej się czyta
Ernest86 Opublikowano 21 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Października 2018 @KUBAS_95 No jeszcze jest sporo rzeczy do poprawki ale tak nie jest zle i dobrze dzięki
Rekomendowane odpowiedzi