jarko85 Opublikowano 7 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2018 Witam Dostałem do wyczyszczenia renault megane I. Mam Prośbę o poradę czym doczyścić wnętrze widoczne na zdjęciach. Oczywistą sprawą jest odkurzanie ale później czego użyć do doczyszczenia foteli, boczków, podłogi bez odkurzacza piorącego. Dziękuję za porady i pozdrawiam
paperson Opublikowano 7 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2018 @jarko85 Shiny Garage Extra Dry lub ExceDe Encapsulator Cleaner. Produkty te wysychając zamykają zanieczyszczenia w cząsteczki, dzięki czemu można je bezpiecznie usunąć przy pomocy suchej szmatki lub zwykłego odkurzacza
jarko85 Opublikowano 7 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Października 2018 A który jest lepszy i skuteczniejszy?
paperson Opublikowano 7 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2018 Ja używam ExCede na fotele, boczki i podłogę, zaś SG na podsufitkę i boczki pokryte cieńszym materiału. Tak więc na Twoje potrzeby bierz śmiało ExCede.
jarko85 Opublikowano 7 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Października 2018 Rozumiem, póki co dziękuję, kupię co radzisz i zaprezentuje efekty pozdrawiam 1
Rekomendowane odpowiedzi