fernando Posted April 19, 2010 Report Posted April 19, 2010 Będę robił zakupy w elitecarcare.co.uk Można się dołączyć do zamówienia do przyszłego poniedziałku. Proszę tylko nie zamawiać ciężkich rzeczy, czyli opakowań galonowych i większych...
dkk Posted April 22, 2010 Report Posted April 22, 2010 kupiłbym glinke Bit Hamblera, ale już gdzie idziej zamówiona fernando, duży wybór i świetne ceny mają i gdyby nie wysoka cena przesyłki u nich bym kupił a Ty widzisz u nich jakieś ciekawsze pozycje?
fernando Posted April 22, 2010 Author Report Posted April 22, 2010 kupiłbym glinke Bit Hamblera, ale już gdzie idziej zamówionafernando, duży wybór i świetne ceny mają i gdyby nie wysoka cena przesyłki u nich bym kupił a Ty widzisz u nich jakieś ciekawsze pozycje? W cenie Bilt Hambera w Polsce można kupić tam ZDECYDOWANIE (!)lepszą IMHO glinkę... Ceny są całkiem przyzwoite, wybór jest naprawdę spory, a koszta przesyłki (mam nadzieję) ładnie się rozłożą, bo już parę osób napisało do mnie na PW. Co do ciekawszych propozycji, to mają sporo wysokiej jakości MF w atrakcyjnych cenach, a - jak wiadomo - wszelkiego rodzaju porządnych ściereczek i ręczników nigdy za wiele Jeśli ktoś coś chce, to nie czaić się tylko przesyłać PW, bo - jak pisałem powyżej - najpóźniej w poniedziałek zamawiam, żeby po długim weekendzie paczki były u Was
Recommended Posts