Jump to content

Recommended Posts

Posted

Będę robił zakupy w elitecarcare.co.uk :) Można się dołączyć do zamówienia do przyszłego poniedziałku. Proszę tylko nie zamawiać ciężkich rzeczy, czyli opakowań galonowych i większych...

Posted

kupiłbym glinke Bit Hamblera, ale już gdzie idziej zamówiona

fernando, duży wybór i świetne ceny mają i gdyby nie wysoka cena przesyłki u nich bym kupił ;) a Ty widzisz u nich jakieś ciekawsze pozycje?

Posted
kupiłbym glinke Bit Hamblera, ale już gdzie idziej zamówiona

fernando, duży wybór i świetne ceny mają i gdyby nie wysoka cena przesyłki u nich bym kupił ;) a Ty widzisz u nich jakieś ciekawsze pozycje?

W cenie Bilt Hambera w Polsce można kupić tam ZDECYDOWANIE (!)lepszą IMHO glinkę...

Ceny są całkiem przyzwoite, wybór jest naprawdę spory, a koszta przesyłki (mam nadzieję) ładnie się rozłożą, bo już parę osób napisało do mnie na PW.

Co do ciekawszych propozycji, to mają sporo wysokiej jakości MF w atrakcyjnych cenach, a - jak wiadomo - wszelkiego rodzaju porządnych ściereczek i ręczników nigdy za wiele ;)

Jeśli ktoś coś chce, to nie czaić się tylko przesyłać PW, bo - jak pisałem powyżej - najpóźniej w poniedziałek zamawiam, żeby po długim weekendzie paczki były u Was :ad: