ytawozsym Posted September 30, 2018 Report Posted September 30, 2018 Witam forumowicze, Popełniłem kardynalny błąd i zasadowej aktywnej pianie pozwoliłem zaschnąć na uszczelkach wokół okien. Od tego czasu minęło kilka tygodni i już parę razy myłem samochód, ale ślady nie zniknęły. Nielsen Exterior w miarę maskuje te ślady, ale też nie do końca. Proszę o poradę, czym można to usunąć?
menior Posted September 30, 2018 Report Posted September 30, 2018 @ytawozsym Czesty przypadek,mocniejsze APC wypracowane pedzelkiem powinno usunac
ytawozsym Posted September 30, 2018 Author Report Posted September 30, 2018 No właśnie tu jest problem, APC 1:5 wraz z pędzelkiem sobie niestety nie radzą, już próbowałem parę razy Może gdzieś na forum był już poruszany dany temat?
menior Posted September 30, 2018 Report Posted September 30, 2018 No ja problemow nie mialem z usunieciem takich rzeczy stosujac dosc mocne APC typu ADBL pro albo jeszcze silniejszy HP12 ma-fra
ytawozsym Posted September 30, 2018 Author Report Posted September 30, 2018 Mam Nielsen Cyclone, jak to się ma w stosunku do wymienionych przez Ciebie? Spróbuje jeszcze zwiększyć proporcję, np. 1:2
menior Posted September 30, 2018 Report Posted September 30, 2018 Nie stosowalem to sie nie wypowiem Zwlaszcza hp12 tu sie sprawdza to taki APC/odtluszczacz u nas raczej nie dostepny i nie wiem do czego go porownac,u mnie to problem dosc powszechny bo temperatury wysokie(Wlochy)i szybko wszystko zasycha zostawiajac takie niespodzianki
ytawozsym Posted October 6, 2018 Author Report Posted October 6, 2018 @menior Dzięki za poradę, ślady pięknie zeszły za pomocą APC 1:1 1
Recommended Posts