ytawozsym Opublikowano 30 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2018 Witam forumowicze, Popełniłem kardynalny błąd i zasadowej aktywnej pianie pozwoliłem zaschnąć na uszczelkach wokół okien. Od tego czasu minęło kilka tygodni i już parę razy myłem samochód, ale ślady nie zniknęły. Nielsen Exterior w miarę maskuje te ślady, ale też nie do końca. Proszę o poradę, czym można to usunąć?
menior Opublikowano 30 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2018 @ytawozsym Czesty przypadek,mocniejsze APC wypracowane pedzelkiem powinno usunac
ytawozsym Opublikowano 30 Września 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Września 2018 No właśnie tu jest problem, APC 1:5 wraz z pędzelkiem sobie niestety nie radzą, już próbowałem parę razy Może gdzieś na forum był już poruszany dany temat?
menior Opublikowano 30 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2018 No ja problemow nie mialem z usunieciem takich rzeczy stosujac dosc mocne APC typu ADBL pro albo jeszcze silniejszy HP12 ma-fra
ytawozsym Opublikowano 30 Września 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Września 2018 Mam Nielsen Cyclone, jak to się ma w stosunku do wymienionych przez Ciebie? Spróbuje jeszcze zwiększyć proporcję, np. 1:2
menior Opublikowano 30 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2018 Nie stosowalem to sie nie wypowiem Zwlaszcza hp12 tu sie sprawdza to taki APC/odtluszczacz u nas raczej nie dostepny i nie wiem do czego go porownac,u mnie to problem dosc powszechny bo temperatury wysokie(Wlochy)i szybko wszystko zasycha zostawiajac takie niespodzianki
ytawozsym Opublikowano 6 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2018 @menior Dzięki za poradę, ślady pięknie zeszły za pomocą APC 1:1 1
Rekomendowane odpowiedzi