witkoszczak Posted September 21, 2018 Report Posted September 21, 2018 Witam Was. Z góry proszę o wyrozumiałość to moje pierwsze oficjalne testy ;) Dzięki wygranej w konkursie Chemotion mam możliwość przetestowania kilku produktów. A więc na pierwszy ogień Interior Cleaner i opis producenta Preparat przeznaczony do czyszczenia elementów wewnętrznych samochodu. Jego delikatny zapach sprawia, że praca z nim to czysta przyjemność. Po aplikacji staje się neutralny i niewyczuwalny. Gotowy do usuwania brudu z powierzchni plastikowych, tworzywa oraz folii winylowych. Jest skuteczny i w pełni bezpieczny. Posiada właściwości odtłuszczające. Dla utrzymania długotrwałego efektu nałóż Interior Dressing. Cena 22.99zł za 250ml Co do pierwszego wrażenia to opakowanie świetne i bardzo subtelne. Trigger bardzo fajny, leci nie za dużo i mgiełką więc i bardzo ekonomicznie. Zapach w sumię to niewiem do czego można porównać. Jest chemiczny ale według mnie taki neutralny że w sumie nie wadzi i go nie czuć przy pracy. Co do samej pracy z produktem to kilka psiknięć na fibre, kilka przejazdów i gotowe ;) Starałem się pokazać fajne 50/50 i użyłem do tego plastików które dłuższy czas leżały na strychu. Jeżeli czegoś nie powiedziałem lub czegoś nie pokazałem proszę o pytania lub podpowiedzi ;) Podsumowując produkt warty zakupu i na pewno chętnie zakupie w przyszłości bo działa i wygląda bardzo dobrze. Dziękuję za uwagę i pozdrawiam ;) Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka
Recommended Posts