swistak19 Posted April 14, 2010 Report Share Posted April 14, 2010 Witam. Zapytanie głównie do forumowicz z zachodnipomorskiego. Jak przyjęlibyście Auto Glym w naszym województwie? Jak myślicie jakie byłoby na niego zapotrzebowanie? Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonnes Posted April 15, 2010 Report Share Posted April 15, 2010 Zamierzasz zająć się dystrybucją???? Sądząc po ilości zarejestrowanych userów z zachodniopomorskiego to chętnych nie będzie zbyt wielu Link to comment Share on other sites More sharing options...
swistak19 Posted April 15, 2010 Author Report Share Posted April 15, 2010 Mam informacje, że bedą te kosmetyki w ZP i w sumie nie tylko bo sprzedaż będzie na całą Polskę. W Szczecinie mają być od ręki a tak to allegro i sklep internetowy. Zobaczymy czy to wejdzie w życie bo sam jestem nimi zainteresowany. Ciekawe jak ogólne zapotrzebowanie w kraju. Wypowiadajcie sie tutaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuflik Posted April 15, 2010 Report Share Posted April 15, 2010 swistak19, do czego zmierzasz? otwierasz sklep i nie wiesz czy warto? Autoglym w Polsce już jest więc nie bardzo wiem o co Ci chodzi:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
swistak19 Posted April 15, 2010 Author Report Share Posted April 15, 2010 wiem ze jest ale czy nie będzie lepiej jak będzie więcej tych produktów, poprostu robię wywiad środowiskowy:):) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts