swistak19 Posted April 14, 2010 Report Posted April 14, 2010 Witam. Zapytanie głównie do forumowicz z zachodnipomorskiego. Jak przyjęlibyście Auto Glym w naszym województwie? Jak myślicie jakie byłoby na niego zapotrzebowanie? Pozdrawiam
fonnes Posted April 15, 2010 Report Posted April 15, 2010 Zamierzasz zająć się dystrybucją???? Sądząc po ilości zarejestrowanych userów z zachodniopomorskiego to chętnych nie będzie zbyt wielu
swistak19 Posted April 15, 2010 Author Report Posted April 15, 2010 Mam informacje, że bedą te kosmetyki w ZP i w sumie nie tylko bo sprzedaż będzie na całą Polskę. W Szczecinie mają być od ręki a tak to allegro i sklep internetowy. Zobaczymy czy to wejdzie w życie bo sam jestem nimi zainteresowany. Ciekawe jak ogólne zapotrzebowanie w kraju. Wypowiadajcie sie tutaj.
kuflik Posted April 15, 2010 Report Posted April 15, 2010 swistak19, do czego zmierzasz? otwierasz sklep i nie wiesz czy warto? Autoglym w Polsce już jest więc nie bardzo wiem o co Ci chodzi:)
swistak19 Posted April 15, 2010 Author Report Posted April 15, 2010 wiem ze jest ale czy nie będzie lepiej jak będzie więcej tych produktów, poprostu robię wywiad środowiskowy:):)
Recommended Posts