kubica_66 Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Witam. Czy pastą "AUTOSOL M1 CLEANING POLISH FOR CHROME PLATED PLASTICS 75ML" albo innym magicznym specyfikiem da radę doprowadzić listwy przy szybach do stanu "lustra" jak listwa u dołu karoserii? Niżej zdjęcia poglądowe z mojego samochodu . zdj nr1 - listwa na dole zdj nr2 i 3 listwy boczne przy oknach
D@ViD Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Spróbuj ADBL AIO i napewno MIKROFIBRA
lol19pl Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Nie wiem jak u Ciebie, ale w renault, fordzie i oplu te listwy przy oknach są takie satynowe, nie są wyprowadzone na lustro i nie ma możliwości wyprowadzenia ich na taki połysk. Jeśli chodzi o czyszczenie takich typowych świecących chromów, jak na zdjęciu 1 to ja mogę od siebie polecić Shiny Garage Pure Paint Cleaner+ (wersja z cząsteczkami ściernymi).
kubica_66 Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2018 @lol19pl W C5 te boczne powinny być także na lustro ;/ Mam pastę o której pisałem wyżej ale nie wiem jak się za to zabrać żeby było dobrze.
Birkhof Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2018 A wiesz co to za materiał? plastik powlekany chromem (do tego masz pastę), chrom, alu?
D@ViD Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Ja tak w passacie odświeżyłem pseudo chormy
Rekomendowane odpowiedzi