kaktusPL Posted August 7, 2018 Report Posted August 7, 2018 Witam mam dylemat od jakiegoś czasu dość mocno interesuję się detailingiem ćwiczę na różnych autach,kolorach i dość dobrze mi to wychodzi postanowiłem przekroczyć następną granicę w udoskonalaniu swoich umiejętności to znaczy zakupić maszynę DA ponieważ polerki nigdy nie miałem w rękach i chcę się z nią oswoić przed zakupem typowo rotacyjnej wybór padł na ADBL ROLLER 9mm i Krauss DB 5800s nie wiem co wybrać ? auta na których będę robił korekty mają tysiące drobnych nie wyczuwalnych paznokciem mikro rys w przyszłości chciał bym ją zostawić do prac finishowych co byście kupili ??? z góry dzięki za pomoc
yas Posted August 8, 2018 Report Posted August 8, 2018 1 godzinę temu, kaktusPL napisał: Witam mam dylemat od jakiegoś czasu dość mocno interesuję się detailingiem ćwiczę na różnych autach,kolorach i dość dobrze mi to wychodzi postanowiłem przekroczyć następną granicę w udoskonalaniu swoich umiejętności to znaczy zakupić maszynę DA ponieważ polerki nigdy nie miałem w rękach i chcę się z nią oswoić przed zakupem typowo rotacyjnej wybór padł na ADBL ROLLER 9mm i Krauss DB 5800s nie wiem co wybrać ? auta na których będę robił korekty mają tysiące drobnych nie wyczuwalnych paznokciem mikro rys w przyszłości chciał bym ją zostawić do prac finishowych co byście kupili ??? z góry dzięki za pomoc z tych 2och to bym wybral tą: Liquid Elements T2000 v2 apropo, a co to tak cwiczysz, bez polerowania, Mycie? woskowanie?
kaktusPL Posted August 8, 2018 Author Report Posted August 8, 2018 @yas pranie nakładanie różnych wosków itp wszystko oprócz polerki
Tomas-sg Posted August 8, 2018 Report Posted August 8, 2018 5 minut temu, kaktusPL napisał: @yas pranie nakładanie różnych wosków itp wszystko oprócz polerki Woski w postaci kremu jak najbardziej mozna polerka nakladac sory zle przeczytalem, na szybko
Recommended Posts