Xeper Posted April 13, 2010 Report Share Posted April 13, 2010 Hej, Ktos zna/uzywal kosmetykow Renault London West? http://www.allegro.pl/show_user_auction ... id=7388319 Tak z ciekawosci chcialbym sie dowiedziec... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rubio Posted April 13, 2010 Report Share Posted April 13, 2010 Tak patrząc po ilości zakupionych rzeczy to trochę tego mielą... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIL Posted April 13, 2010 Report Share Posted April 13, 2010 Zakupiłem kiedyś od tego użytkownika z ciekawości mleczko polerskie "POLISH RENOVATEUR RAPIDE" Efekt dobry, ale baardzo krótkotrwały. Podczas wycierania lelci biały syf, który wszędzie wchodzi. Postępowałem tak jak zalecał sprzedawca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
victor89 Posted April 19, 2010 Report Share Posted April 19, 2010 Zakupiłem kiedyś od tego użytkownika z ciekawości mleczko polerskie "POLISH RENOVATEUR RAPIDE"Efekt dobry, ale baardzo krótkotrwały. Podczas wycierania lelci biały syf, który wszędzie wchodzi. Postępowałem tak jak zalecał sprzedawca. Też zauważyłem te kosmetyki na allegro - czy warto zainteresować się -nanomleczkiem -czernidłem do opon -żelem do kokpitu -płynem do kokpitu mat -płynem do mycia felg - -||- do mycia silnika - szmatkami bezpyłowymi Czy jednak poszukać czegoś innego? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIL Posted April 19, 2010 Report Share Posted April 19, 2010 Też zauważyłem te kosmetyki na allegro - czy warto zainteresować się -nanomleczkiem -czernidłem do opon -żelem do kokpitu -płynem do kokpitu mat -płynem do mycia felg - -||- do mycia silnika - szmatkami bezpyłowymi Czy jednak poszukać czegoś innego? Najlepiej zakup jakiś preparat i sam oceń. Mi osobiście nie podpasowały ich kosmetyki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
michallus Posted April 20, 2010 Report Share Posted April 20, 2010 Wg mnie nie mają one nic wspólnego z detailingiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts