Grzechu23 Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Witam Na warsztat wpadł kolejny produkt z #Oh My Car. Tym razem Interior Cleaner Buteleczka jak każdy inny tester. 200 ml z fajną etykietą. Atomizer zapożyczony z Wash Mista. Tak to się prezentuje Płyn zabarwiony na lekko różowy kolor Przechodzimy do akcji. Nie jest to żadne mocne APC, tylko bezpieczny clenaer do bieżącej pielęgnacji. Dzielimy próg na pół i lecimy z koksem Dodam ze na plastikach siedzi ok. 2 tygodniowy Interior wow kilka strzałów i działamy z pędzelkiem. Produkt przy aplikacji bardzo fajnie obficie się pieni i ma super świeży zapach. Nie żmocny kwiatowy lecz taki lekki odświeżający. Bardzo przypadł mi do gustu. Coś ala jak Wash Mist. Ściągamy MF I widać już po prawej stronie ze powierzchnia stała się matowa. Po lewej siedzi dressing. Następnie #Oh My car poszedł na boczek drzwi PRZED PO Sprawdzamy na desce rozdzielczej Cieżko było mi to ująć moim aparatem w pochmurny dzień ale na żywo było widać różnice. Gołym okiem było widać gdzie było czyszczone. Jak się dobrze wpatrzeć to widzimy małą 50'tkę Schodzimy na dół i lecimy z roletką Jest gitara Czas na kierownicę Super matowa, odtłuszczona No i drugi boczek drzwi Mała 50'tka jest I na koniec jeszcze panel w drzwiach kierowcy czyściutko Podsumowanie:Interior Cleaner od #Oh My Car działa! Nie ma z nim żadnych problemów + Ma fajny łagodny świeży zapach + Dobra piana przy pracy pędzelkiem + Czyści, odtłuszcza + Pozostawia matową powierzchnię idealną pod dressing + Jest w zupełności bezpieczny bez rozcieńczania (jak to w przypadku gotowego cleanera) Cenowo 32 zł / 500 ml Od siebie mogę śmiało polecić! Pozdrawiam 1 1
Rekomendowane odpowiedzi