maciejbilu Opublikowano 5 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2018 Witam, Mam na dachu takie cuś dziwnego. Nie idzie tego wyczyscic ni wyglinkować. Próbowałem APC, deionizerem, IPA. Pod palcem jednak czuć jakby wypukłe. Chce przygotować powierzchnię pod korektę. Czy ma ktoś jakieś pomysły czym to potraktować? Dziękuję.
YOBACK Opublikowano 5 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2018 Spróbuj tar&glue - to mogą być soki z drzew.
maciejbilu Opublikowano 10 Lipca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2018 Nie pomógł :-(. To nawet nie jest lepkie. Gdyby nie to, że widać to pod palcem w zasadzie nie wyczuwalne.
YOBACK Opublikowano 10 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2018 Jeżeli nie schodzi, możesz spróbować samą polerką zjechać. Jeżeli to nic nie da, to papier wodny.
mrsjackdan Opublikowano 11 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2018 Jak dla mnie to wygląda na schodzący klar, u siebie miałem coś podobnego. Lakier oryginalny czy już był malowany ? Na zdjęciach wydaje się być widoczna dosyć spora morka.
Rekomendowane odpowiedzi