ZANDAR Opublikowano 3 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2018 Witam. Szukam odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie. Szukam dobrego środka do umycia swojego silnika, ale APC Exede Advanced niestety poległ. Rozcięńczony był w różnych stężeniach tak jak zaleca producent i nawet więcej. Napsikałem się i "napędzlowałem" pędzlem i nici z tego. Po opłukaniu i wysuszeniu szału nie ma i mam wrażenie jak bym użył budżetowego środka. Kupiłem go ze względu na polski produkt i "najlepsze" składniki premium z inhibitorami korozji. Teraz zastanawiam się nad ADBL Green gine, ale boje się czy znowu nie będzie podobnej sytuacji? Do tego chciałbym zakonserować plastiki i węże gumowe. Czy sprawdzi się tutaj Koch chemie Nano Plast care?
Tomas-sg Opublikowano 3 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2018 Użyj tenzi truck w oprysku i chciało by Ci się każdy wężyk i plastik miziac dersingiem? Użyj Koch chemię motorplast
ZANDAR Opublikowano 3 Lipca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2018 Właśnie kiedyś używałem Tenzi Car max i wydawało mi się, że ładnie schodziło. Motorplasta niestety nie kupię, bo za dużo jak na moje potrzeby. Opakowanie 1l do konserwacji to max.
Rekomendowane odpowiedzi