Qlimaxss Opublikowano 12 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2018 @qdlatyNH Chodziło mi o wnętrze jako Qd;). Sg Apple.
qdlatyNH Opublikowano 10 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Października 2018 [mention=21599]qdlatyNH[/mention] Chodziło mi o wnętrze jako Qd;). Sg Apple. Można powiedzieć, że to qd, wcześniej wszystko wymyte apc. Tymczasem dziś...Jako, ze zima idzie pasowało położyć fusso na dach który jakiś czas temu dokładnie umyłem. Ręce mnie bolą jak nie wiem co, ale dach zabezpieczony. Jakość zdjeć może nie powalać, bo robione jakim starym srajfonem Operacja dach czas zacząć :DPoczątek pracPo wodzie z szamponem i płukaniu przyszedł czas na coś takiego...moim zdaniem bubel. Nie polecam.Potem płukanie, glinka i pod dachPotem już po kolei I gotowe Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
paperson Opublikowano 10 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2018 @qdlatyNH podoba mi się! Cały czas "na raty" coś robisz przy Vito
qdlatyNH Opublikowano 11 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Października 2018 A no na raty, bo nie mam na tyle czasu żeby zrobić go w całości za jednym razem. Ważne, ze karoseria juz skończona, zostało jeszcze kilka rzeczy w środku i będzie malina :) teraz przynajmniej nie wstydzę się zaparkować obok nowych aut dostawczych :) troll świeci się tak samo jak nowe które tyle co opuściły salon :) Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka
qdlatyNH Opublikowano 3 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2019 Temat do zamknięcia, mercedes poszedł w inne ręce. Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi