Jump to content

Nanowosk w sprayu

Recommended Posts

Posted

Witam

Ostatnie w którymś markecie widziałem taki wosk w sprayu ok 12 zł chyba autoland ale nie mam pewności. Czy warto coś takiego kupić?? Do tej pory stosowałem Waxy w czerwonym pudełku z żółtą pokrywką i byłem zadowolony poza tym że pozostają białe ślady na uszczełkach i innych plastikach. Ewentualnie coś innego co możecie polecić max do 20 zł. Raz miałem też wosk chyba ze znaczkiem shella i powiedziałem że nigdy więcej tego nie użyję.

Posted
Do tej pory stosowałem Waxy w czerwonym pudełku z żółtą pokrywką
Nie no, opis konkretny... :lol:
Posted
Do tej pory stosowałem Waxy w czerwonym pudełku z żółtą pokrywką
Nie no, opis konkretny... :lol:

Co w tym takiego śmiesznego??? Tutaj foto jak masz trudności z czyt ze zrozumieniem

waxy.jpg&w=197&h=200

Posted

Pisząc

Waxy w czerwonym pudełku z żółtą pokrywką .
można było pomyśleć ze chodzi po porostu o "woski"-waxy...

Gdybyś napisał

wosk "Waxy" w czerwonym pudełku z żółtą pokrywką .
Nie było by sprawy.

Co do wosków w sprayu oczywiście nie zastąpi on prawdziwego twardego wosku nałożonego na lakier. Jest to doskonały produkt do konserwacji już nałożonej warstwy wosku i dodaje jeszcze trochę blasku. I te marketowe raczej omijać bo to więcej w tym wody niż jakiegokolwiek wosku...

Ewentualnie coś innego co możecie polecić max do 20 zł.
Niestety ale nic takiego jeśli chodzi o woski nie można polecić...

Ok 30 kilku zł kosztuje Sonax z serii Xtreme-na start przyzwoity. Ewentualnie za 30zl sampler Dodo.

Ze sprayów możesz wypróbować :"TENZI TQ-017 Q SHINE" .Tenzi robi przyzwoite produkty wiec ten detailer tez może być całkiem niezły.Cena :25zl.

No i polecam postudiować forum bo zarejestrowałeś się godzinę temu i już zaśmiecasz forum...

Posted

do 20 zł z czystym sumieniem mogę polecić k2 ultra wax, niestety też brudzi plastiki, ale jest dość trwały