EB84 Posted April 5, 2010 Report Posted April 5, 2010 Jaka pierwsza praca pokazuję mój samochód. TT z 2002 (zdjęcie są z lato 2009 roku) nakładałem 2 razy Tech WAX 1.0 i raz Miror Glaze z Meguiar's, Dressing opon i plastiki. (Bez polerowanie) Spróbuję jeszcze odnaleźć zdjęcie zrobiony z góry
Guest Posted April 5, 2010 Report Posted April 5, 2010 Autko wygląda świetnie... Szkoda, że nie ma zdjęć 50/50. Wtedy efekt renowacji lakieru byłby jeszcze większy. Bryczka ładnie utrzymana... Coć jeśli mógłbym dodać coś od siebie, to zdjął bym ten pług z przedniego zderzaka Ewentualnie, wymieniłbym ten siatex z przedniego zderzaka na taką kratę jaka jest w grillu... Tyle ode mnie, pozdrawiam
Administrator Evo Posted April 5, 2010 Administrator Report Posted April 5, 2010 Ostatnie zdjęcie jest super Nie przepadam za bardzo za TT, ale tutaj naprawdę robi wrażenie
EB84 Posted April 5, 2010 Author Report Posted April 5, 2010 Piękne TT stylizowane na wersje 3.2?? Nie, tylko tylny spojler jest z 3.2 i jest zmodyfikowany A TT ma duzooooo wiecej koni niz 250. Dziekuje za pozytywny komentarz, Jeszcze nie robilem polerowanie, ale bedzie lekkie bo sa maly rysy.
EB84 Posted May 8, 2010 Author Report Posted May 8, 2010 Dodatkowy materiały (warto sprzątać twardy dysk od czasu do czasu ) Chyba nie do końca widać pracy pielęgnacyjny... Może trochę? )
Recommended Posts