metys Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Co prawda to nie mój blask, ale fotki i tak postanowiłem wkleić. Jest to jeden z samochodów Dario911 i to dzięki jego oraz Cleanerfreak'a uprzejmości mogłem popracować nad tym autem. Na zdjęciach przed samochów wygląda świetnie, ale pod dobrym światłem widać było miliony rys. Jak na historię tego auta jego stan i tak był idealny. Niestety nie mam zdjęć "po" ale myślę, że w wolnym czasie Cleanerfreak wstawi kilka. Mycie: SV Car Bath Waschpudel Wycieranie: Był to albo Miracle dryier albo Chemical guys ale teraz nie pamiętam. Oczyszczanie: na pewno zielony sonues, ale możliwe że coś jeszcze Korekta lakieru: Panel testowy Festool 125 (orbitalna) pomarańczowa gąbka Koch chemie+pasta tego samego producenta. Niestety nie pasował mi ten zestaw dlatego zmieniłem go na: Makita + waflowy pad 3M oraz pasta 3M z zielonym korkiem. Festool Shinex+ niebieski pad 3M + Menzerna 85RD. Opony odżywione SV Pneu. Przygotowanie pod wosk: Festool Shinex+ żółty pad 3M (niedostępny w polsce) SV Cleaner Fluid Woski: o ile dobrze pamiętam to było ich 6 Zymoel: Concours, Destiny SV: Saphir, Concorso, Mystery, Crystal Rock. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metys Opublikowano 10 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 zdjęć ciąg dalszy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amnes Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 red=sex Gdzie są zdjęcia po? J/k wygląda prze..ście, nie ma co pisać w sumie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metys Opublikowano 10 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 zdjęcia po ma Cleanerfreak bo ja byłem zajęty pracą a woskowałem ją jakoś przed 9 wieczorem i już mało kto był w hali. Myślę, że nieługo się pojawią. Mam nadzieję, że auto w tej chwili wygląda równie dobrze co po zrobieniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wax-master Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 super fotki!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator CleanerFreak Opublikowano 11 Czerwca 2009 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 Na dole widać efekt Black WOW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian Opublikowano 11 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 super auto, doskonała praca. gratuluje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi