lukaszto Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Witam wszystkich! Jestem tu nowy wiec nie krzyczcie za mocno na mnie :). Chciałbym naprawić fotel w swoim aucie i tu maje pytanie może polecicie jakąś chemie do tego? Jak dobrać kolor?
Master kecav Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Master Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2018 30 minut temu, lukaszto napisał: Jestem tu nowy wiec nie krzyczcie za mocno na mnie Nie martw się, nikt nie będzie krzyczał - za mocno Pewnie przyznasz, że nie chciało Ci się przeczytać nawet jednego postu o skórach na forum, prawda? Problem tego fotela, to bardzo typowa rzecz i stosunkowo prosta w naprawie. Co do koloru, to jak myślisz? Czarny trzeba jakoś dobierać? Chyba, że zdjęcia przekłamują i nie jest to czarny? Po pierwsze, dobrze go wyczyść i zakup potrzebne produkty np. firmy colourlock. Będziesz musiał odpowiednio przygotować powierzchnię, malować i zabezpieczyć. Na stronach colourloock znajdziesz wszelkie wskazówki, jak to zrobić i czym.
lukaszto Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Kolor to właśnie ciemno brązowy, ale dzięki sprawdziłem na stronie sklep.colorulock.pl i muszę się już tylko dowiedzieć jak ten kolor się nazywa, zamówić u nich zestaw tonujący i przystąpić do prac.
Rekomendowane odpowiedzi