Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam nadzieję że nie powiele tematu ale noszę się z zamiarem. Kupna maszyny tj krauss s15 i jestem ciekaw waszych opini na temat tej maszyny... I ewentualnie czy nie lepiej dołożyć i kupić np Rupes lhr 15 co wy na to....na czym praca jeżeli można tak powiedzieć będzie bardziej komfortowa i efektywna.... Z góry dzięki za odp ;) nie ukrywam że krauss będzie 1/2 tańszy bo kupiony z chemical guys 

Opublikowano
21 godzin temu, Crasher napisał:

Pamiętaj ze w tym wypadku gwarancja w pl nieobowiazuje.

Ale gwarancja producenta zawsze, sam mam kupionego Kraussa z Austrii i gwarancja obowiązuje

Generalnie do co postu jeśli stać cię na rupesa :) kup Flexa XFE 7-15 150 będzie 100% bardziej zadowolony z tej maszyny niż te 2 wymienione

Opublikowano

Dzwonilem osobiscie do firmy w Pl do ktorej sklepy posiadające na sprzedaż maszyny firmy krauss odsylaja na gwarancje. Uzyskałem od Pani informacje ze gwarancji serwisowej podlegaja maszyny tylko zakupione w PL

• Lubię to 1
Opublikowano

Na chemicalguys gwarancja też obowiązuje, ale pod warunkiem, że wyślesz im maszynę na własny koszt. Znajomemu poszedł przełącznik i nie byli skłonni go wysłać, musieli mieć maszynę na miejscu.

Opublikowano
6 godzin temu, Crasher napisał:

No dobrze,ale gwarancja u nich w Austrii tak? 

@Treys 

Tak, to bez różnicy bo i tak gwarancja Kraussa przebiega tak że wszystko jest odsyłane do Fabryki do Niemiec... nie ważne gdzie kupisz

Opublikowano
Godzinę temu, Ubotek napisał:

Ile wysyłka do PL od nich ?

Nie wiem ja na miejscu w sklepie u nich kupowalem :) trzeba sie ich pytac mozna maila pisac po polsku czy tez zadzwonic