musi_no1 Posted April 4, 2010 Report Share Posted April 4, 2010 Kilkumiesięczne autko po ostrej zimie i felernym ręcznym polerowaniu z wielkoma hologramami ktore w słońcu wyglądały koszmarnie. niecałe 8 godzin w garażu i efekt jak na początkującego detailera całkiem całkiem. na początek 1. dokładnie mycie samochodu 2. POORBOY'S WORLD SSR 1 na czarnym padzie 3M 3. POORBOY'S WORLD BLACK HOLE na nibieskim padzie 3M 4. POORBOY'S WORLD EX-P SEALANT na pierwszym zdjęciu widać hologram nawet w cieniu kolejne zdjęcie nieco artystyczne od razu po pracach (kiepska pochmurna pogoda) kolejne zdjecia lekko zakurzony samochod po 3 dniach w garazu ze wzgledu na paskudny deszcz - niestety kiepska jakos aparatu z telefonu co myslicie o efekcie? Jest to moja pierwsza praca, w tygodniu planuje dopieścic passata b5fl z nietuzinkowym zielonkawym kolorem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonnes Posted April 4, 2010 Report Share Posted April 4, 2010 co myslicie o efekcie? Ja myślę tyle ile pokazują fotki czyli...... niewiele Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts