gabby87 Posted April 3, 2018 Report Share Posted April 3, 2018 Cześć! Pytałem już o to w "Krótkie pytanie-sprężyny odpowiedź",ale niestety nikt nie pomógł 😞 Do rzeczy... Czy znacie jakieś studio detailingowe/detailera, najlepiej w Bielsku-Białej, którego możecie z czystym sumieniem polecić? Szukam kogoś kto wykona na moim aucie(kochanym klasyku*) inspekcję lakieru i oceni możliwości ewentualnej korekty. Dlaczego nie zrobię sam? Otóż auta po profesjonalnej korekcie widziałem tylko na zdjęciach i nie mam pojęcia jak to wygląda w rzeczywistości. Na swoim lakierze widzę drobne niedoskonałości, ale nie wiem, czy da się z nimi coś jeszcze zrobić. Samodzielnej korekty nie zaryzykuję z braku doświadczenia 😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzychusc Posted April 3, 2018 Report Share Posted April 3, 2018 @gabby87 spróbuj na Warszawskiej 56A w BB. Carnauba Auto Detailing. Widziałem co prawda tylko jedno auto u nich robione. Ale auto to stało nie ruszane, około roku lub dłużej pod dębem. Gdzieś nawet mam zdjęcia, jak wyglądał Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabby87 Posted April 4, 2018 Author Report Share Posted April 4, 2018 To moje wręcz odwrotnie-chucham, dmucham i głaskam 😉 ale i tak wypadałoby zrobić mu inspekcję, szczególnie że z profesjonalnym detailerem nie miał nigdy do czynienia Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabby87 Posted June 13, 2018 Author Report Share Posted June 13, 2018 Ktoś jeszcze kojarzy może jakieś dobre miejsce? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts