Cygano998 Posted March 29, 2018 Report Share Posted March 29, 2018 Witam, posiadam zestaw 1.cleaner prima Amigo, 2.wosk coli, 3. Wosk koloryzujący sonax czarny 4. Finish kare 425 Czy w takiej kolejności mogę użyć tego zestawu? pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
menior Posted March 29, 2018 Report Share Posted March 29, 2018 Wosk koloryzujacy Sonaxa jesli chcesz aplikowac Colli jest calkiem zbedny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cygano998 Posted March 29, 2018 Author Report Share Posted March 29, 2018 Po cleanerze i wosku coli nie będzie widać bardziej rys na czarnym lakierze? Myślałem żeby dać sonaxa koloryzujac ego Link to comment Share on other sites More sharing options...
menior Posted March 29, 2018 Report Share Posted March 29, 2018 Po cleanerze i wosku właśnie będzie mniej widać wosk sonaxa słaby sam w sobie jest tu kompletnie zbedny Link to comment Share on other sites More sharing options...
D@ViD Posted March 30, 2018 Report Share Posted March 30, 2018 Wosk koloryzujący sobie odpuść. Efekt na 2 mycia i wosku nie ma. Colli to mocny zawodnik. Krócej poleży na Cleanerze, bo woli jałową powierzchnie. Możesz spróbować. Myślę że na wiosna/lato jest dobra opcja Cleaner Prima Amigo + Coli. Prima Amigo to dobry oszust Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts