Cygano998 Opublikowano 29 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2018 Witam, posiadam zestaw 1.cleaner prima Amigo, 2.wosk coli, 3. Wosk koloryzujący sonax czarny 4. Finish kare 425 Czy w takiej kolejności mogę użyć tego zestawu? pozdrawiam
menior Opublikowano 29 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2018 Wosk koloryzujacy Sonaxa jesli chcesz aplikowac Colli jest calkiem zbedny
Cygano998 Opublikowano 29 Marca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2018 Po cleanerze i wosku coli nie będzie widać bardziej rys na czarnym lakierze? Myślałem żeby dać sonaxa koloryzujac ego
menior Opublikowano 29 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2018 Po cleanerze i wosku właśnie będzie mniej widać wosk sonaxa słaby sam w sobie jest tu kompletnie zbedny
D@ViD Opublikowano 30 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2018 Wosk koloryzujący sobie odpuść. Efekt na 2 mycia i wosku nie ma. Colli to mocny zawodnik. Krócej poleży na Cleanerze, bo woli jałową powierzchnie. Możesz spróbować. Myślę że na wiosna/lato jest dobra opcja Cleaner Prima Amigo + Coli. Prima Amigo to dobry oszust
Rekomendowane odpowiedzi