shinekamcar Opublikowano 1 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2018 Witam chciałbym dziś przedstawić relacje z prac na samochodem Ford Focus II kombi 1.6 TDCi 2007 r autko nie ma dużo nalatane ale z racji tego że poprzedni właściciel pomimo tego że na bieżąco "odkurzał"w aucie a to już jest duży wyczyn , wymagało gruntownego odświeżenia w skład którego wchodziła przede wszystkim kosmetyka wnętrza, ja zadbam o to aby auto odzyskało dawny uroki , a kuzyn który będzie urzytkował nowy nabytek postara się żeby jak najdłużej utrzymać ten efekt....(przynajmniej tak obiecał) Ale do rzeczy trza zabrać się za pracę Do ogarnięcia tego kopciucha wykorzystałem .... - APC GS Kocha, SG Red devil - tersus mc 990 podsufitka - chemspec enzall i formula 90 pranie tapicerki -koch refresh kokpit zabezpieczenie tworzyw sztucznych - adbl glass clener szybki - sg tire clenr gumowe dywaniki jako zabezpieczenie Black mamba good stuff I pewnie kilka rzeczy o których zapomniałem wspomniec To trza pokazać pacjenta:) 😀.. A teraz parę fotek sprzętu jaki był używany m im - odkurzacz Karcher wd3 - George -Tornado - kompresor - ozonator I wiele innych szczoteczek pędzelków i różnego typu końcówek patyczków itp Niezastąpiony 😀 No to co zaczynamy...odkurzamy  I tutaj tornador był bardzo bardzo pomocny...wydawalo się że podłoga jest w miarę czysta...niesty tylko się wydawalo... no to pierzemy :)))) I efekt koncowy... zestaw do podsufitki:) + wspomagałem się APC z zewnątrz nie mam żadnych zdjęć Focus umyty , wleciał QD1 od Adbl i SG b2b na oponki....aha na przednią szybę kuzynowi nałożyłem jeszcze niewidzialna wycieraczkę H2O od angelwax...😀😀 Lubię takie tematy szczególnie gdy po tym jak kuzyn przyjechał po auto i zobaczył efekt końcowy to widać było jak mu się micha cieszy...a finalnie skończyło się celebracja w domowym zaciszu i bólemy glowy na drugi dzień heheh pozdrawiam i dziękuję za uwagę 😉
Malinek Opublikowano 1 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2018 No i elegancko auto odświeżone nie ma ślizgawki na dywanikach po Black Mambie? U siebie żałowałem, że ja użyłem
shinekamcar Opublikowano 1 Marca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2018 17 minut temu, Malinek napisał: No i elegancko auto odświeżone nie ma ślizgawki na dywanikach po Black Mambie? U siebie żałowałem, że ja użyłem Dzięki:) powiem ci że jak dobrze dotrę mikrofibra to nie są śliskie ;))
Horas91 Opublikowano 14 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2018 Widać ciężką pracę, a na forum coś pusto ostatnio
radziu797 Opublikowano 29 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2018 Jakim stężeniem pracujesz w środku apc?Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka
shinekamcar Opublikowano 29 Marca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2018 Od 1:10...i czasami zależy jak mi się wlej to 1:7.... Green Star fajnie wykańcza plastik nie sprawia że jest wysuszony po czyszczeniu....
wobbjack Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Zabraklo mi 50/50 po APC ale i tak jest super! Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
shinekamcar Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2018 22 godziny temu, wobbjack napisał: Zabraklo mi 50/50 po APC ale i tak jest super! Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka W sumie racja brakuje dobrej 50/50 następnym razem postaram się coś wrzucić dzięki za opinie pozdro
Pawel_t11 Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Jak użytkuje się Tobie Karcher WD 3? jak moc ssąca, jakieś wady?
shinekamcar Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2018 2 godziny temu, Pawel_t11 napisał: Jak użytkuje się Tobie Karcher WD 3? jak moc ssąca, jakieś wady? Siemka... Powiem Ci ze jest to jeden z lepszych zakupów ostatnio... Odkurzacz tani cichy w miarę i według mnie dobrze ciągnie.... Jedyne co to kup sobie worki takiej białej tkaniny bo papierowe są ujowe... za te pieniądze raczej nic lepszego nie ma... Za parę zeta dokupienia ssawki z włosiem i jest bajka
Rekomendowane odpowiedzi