chris18404 Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2017 Czy antypara naprawdę zapobiega parowanie szyb wewnątrz samochodu? Jakie macie doświadczenia?
Moderator BiałyGTi Opublikowano 11 Grudnia 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2017 Sa testy w odpowiednim dziale zerknij tam
tata_jerzyka Opublikowano 14 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2017 Szyby umyłem raz i porządnie płynem. Potem wyglinkowałem, umyłem ponownie, odtłuściłem IPA i antypary "Autoland" używam dziś jako właśnie płyn do mycia szyb. U mnie działa znakomicie i zdaje egzamin.
audicoupe Opublikowano 14 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2017 Ciekawe bo do mnie właśnie idzie anypara z gyeona, ale glinka od środka to chyba przesada raczej tam nie zbierają się jakieś osady , żywice itp.
Berd Opublikowano 14 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2017 A spróbujcie przetrzeć szybę od wewnątrz samą IPĄ. Jak tak robię i szyby mi nie parują
Adaszek96 Opublikowano 14 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2017 A spróbujcie przetrzeć szybę od wewnątrz samą IPĄ. Jak tak robię i szyby mi nie parują Używałeś czystej IPY czy 1:1 ? Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
Dreamer42 Opublikowano 14 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2017 Ja stosuje w łazience na lustrze RainX antyfog i działa wyśmienicie. W samochodzie jakos mi szyby nie parują Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
Berd Opublikowano 15 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2017 7 godzin temu, Adaszek96 napisał: Używałeś czystej IPY czy 1:1 ? Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Używałem czystej IPY. W tym roku zamierzam przetestować specjalne chusteczki nasiączone IPĄ
Rekomendowane odpowiedzi