Marek Opublikowano 27 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2010 Jeżeli są na Forum użytkownicy, którzy mają jakieś spostrzeżenia po zastosowaniu HD Wax AG to wydaje mi się , że warto pociągnąć ten wątek. Ja zastosowałem go w tym roku na kilka aut i powiem szczerze przeszło najśmielsze moje oczekiwania.
Dystrybutor m.k. Opublikowano 28 Marca 2010 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2010 Ja chętnie zapytam gdzie można go tanio kupić w Polsce?
MetalMagnes Opublikowano 28 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2010 Marek, dwa pytanka. Czy ten wosk ma dedykowany cleaner High Definition Cleanser? I czy High Definition Wax można kupić w testowych opakowaniach. Pytam, bo Autoglym ma wiele środków w opakowaniach np. 100 ml.
Marek Opublikowano 28 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2010 Marcin to jest dobre pytanie. Podejrzewam, że gdyby je zadać Servismenowi AG to odpowie twierdząco. Bo przecież AG od początku roku ma swój HD Cleancer , Zresztą baardzo dobry, Wobec tego ja nie używałem przed aplikacją HD Waxa innego clinera. Myślę, że jak w wielu podobnych wypadkach ktoś kto ma np cliner DD (chyba się nie pogryzą ) nie będzie kupował specjalnie AG. Nic mi nie wiadomo o op. testowych Trzeba jednak wiedzieć, że HD Wax to opakowanie 150ml. Wydaje się być wydajnym Zrobiem 6 aut i..końca nie widać.
fonnes Opublikowano 28 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2010 AG HD Wax był pierwszym z "niebudżetowych" wosków którego użyłem. Wrażenia były pozytywne, ale dlatego że to był ten pierwszy raz i nie miałem porównania a i też wyrobionego oka w ocenie. Lakier był wyglinkowany i przeciągnięty, przed nałożeniem wosku, raz AG SRP. W porównaniu do dwóch innych wosków, z tej półki cenowej, których używałem czyli Colli 475 i Harly Wax, AG HD dawał porównywalny blask, ale był najbardziej "plastikowy" w wyglądzie. Lepszy wet look i naturalny wygląd, w/g mnie, daje Harly Wax. Co do trwałości się nie wypowiem, bo AG HD leżał na lakierze około miesiąca, i z tego co pamiętam to cały czas fajnie kropelkował. Lakier - czarna perła.
Rekomendowane odpowiedzi