Administrator CleanerFreak Posted June 9, 2009 Administrator Report Posted June 9, 2009 Ręczniki, lub inne produkty z CARPARTS mogę zamówić - często tak bywam i zaopatruję się w różne produkty, więc czy do walizki wrzucę jeden ręcznik więcej lub mniej nie odgrywa roli – koszta przesyłki „0”. Większe żeczy wyślę z innymi przesyłkami - będzie ok. 3 dni dłużej trwało, ale koszta przesyłki również "0". Więc jak coś chcecie, to napiszcie i zamówię. Następna dostawa 23.06. Zamówienia najpóźniej do jutra, godzina 10.00. Najlepiej na PW lub E-Mail.
CMQ Posted August 21, 2009 Report Posted August 21, 2009 Czy nadal tam bywasz? Bardzo chętnie nabyłbym taki ręcznik: http://www.carparts-koeln.de/shop.php?n ... lid=732754
poorboy Posted August 21, 2009 Report Posted August 21, 2009 Od wtorku beda takie i inne:) dostepne w sprzedaży w PL cena waflowego 101x 52 to 59,90. Pozdrawiam Łukasz
Administrator CleanerFreak Posted August 25, 2009 Author Administrator Report Posted August 25, 2009 Od wtorku beda takie i inne:) dostepne w sprzedaży w PL cena waflowego 101x 52 to 59,90. PozdrawiamŁukasz Też "ProfiPolish"? Oryginał jest wielkości 80*50cm Jednakże nie wielkość jest taka ważna - jeden ręcznik wsiąka lepiej inny gorzej - ProfiPolish™ Wasser Magnet należy do najlepszych z jakichkolwiek używałem. W Carparts będę we wtorek za tydzień, więc w razie czego mogę przywieść.
poorboy Posted August 25, 2009 Report Posted August 25, 2009 "ProfiPolish" wydaje się być nazwą własną, ciężko mówić o jego "orginalności" , bo na pewno nie jest to zastrzeżony patent na skład i strukturę mikrofibry Jutro pojawią się zdjęcia naszych produktów, również w "makro", zeby szczegółowo można było się przyjrzeć strukturze danego ręcznika. W tej chwili patrząc na"ProfiPolish" z de. i nasz "Magic Waffle" , jestem przekonany że jest to ten sam skład i gramatura mikrofibry. Testy zweryfikują nasze ręczniki
Recommended Posts