Jump to content

Recommended Posts

• Administrator
Posted

Ręczniki, lub inne produkty z CARPARTS mogę zamówić - często tak bywam i zaopatruję się w różne produkty, więc czy do walizki wrzucę jeden ręcznik więcej lub mniej nie odgrywa roli – koszta przesyłki „0”.

Większe żeczy wyślę z innymi przesyłkami - będzie ok. 3 dni dłużej trwało, ale koszta przesyłki również "0".

Więc jak coś chcecie, to napiszcie i zamówię.

Następna dostawa 23.06.

Zamówienia najpóźniej do jutra, godzina 10.00. ;)

Najlepiej na PW lub E-Mail.

• 2 months later...
Posted

Od wtorku beda takie i inne:) dostepne w sprzedaży w PL cena waflowego 101x 52 to 59,90. Pozdrawiam

Łukasz

• Administrator
Posted
Od wtorku beda takie i inne:) dostepne w sprzedaży w PL cena waflowego 101x 52 to 59,90. Pozdrawiam

Łukasz

Też "ProfiPolish"? Oryginał jest wielkości 80*50cm :o

Jednakże nie wielkość jest taka ważna - jeden ręcznik wsiąka lepiej inny gorzej - ProfiPolish™ Wasser Magnet należy do najlepszych z jakichkolwiek używałem.

W Carparts będę we wtorek za tydzień, więc w razie czego mogę przywieść. ;)

Posted

"ProfiPolish" wydaje się być nazwą własną, ciężko mówić o jego "orginalności" , bo na pewno nie jest to zastrzeżony patent na skład i strukturę mikrofibry :)

Jutro pojawią się zdjęcia naszych produktów, również w "makro", zeby szczegółowo można było się przyjrzeć strukturze danego ręcznika.

W tej chwili patrząc na"ProfiPolish" z de. i nasz "Magic Waffle" , jestem przekonany że jest

to ten sam skład i gramatura mikrofibry.

Testy zweryfikują nasze ręczniki :mrgreen: