Administrator CleanerFreak Posted June 9, 2009 Administrator Report Share Posted June 9, 2009 Ręczniki, lub inne produkty z CARPARTS mogę zamówić - często tak bywam i zaopatruję się w różne produkty, więc czy do walizki wrzucę jeden ręcznik więcej lub mniej nie odgrywa roli – koszta przesyłki „0”. Większe żeczy wyślę z innymi przesyłkami - będzie ok. 3 dni dłużej trwało, ale koszta przesyłki również "0". Więc jak coś chcecie, to napiszcie i zamówię. Następna dostawa 23.06. Zamówienia najpóźniej do jutra, godzina 10.00. Najlepiej na PW lub E-Mail. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dario911 Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 Witaj, wysłałem swoje zamówionko na emila Link to comment Share on other sites More sharing options...
CMQ Posted August 21, 2009 Report Share Posted August 21, 2009 Czy nadal tam bywasz? Bardzo chętnie nabyłbym taki ręcznik: http://www.carparts-koeln.de/shop.php?n ... lid=732754 Link to comment Share on other sites More sharing options...
poorboy Posted August 21, 2009 Report Share Posted August 21, 2009 Od wtorku beda takie i inne:) dostepne w sprzedaży w PL cena waflowego 101x 52 to 59,90. Pozdrawiam Łukasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
CMQ Posted August 21, 2009 Report Share Posted August 21, 2009 Dziękuję za info Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator CleanerFreak Posted August 25, 2009 Author Administrator Report Share Posted August 25, 2009 Od wtorku beda takie i inne:) dostepne w sprzedaży w PL cena waflowego 101x 52 to 59,90. PozdrawiamŁukasz Też "ProfiPolish"? Oryginał jest wielkości 80*50cm Jednakże nie wielkość jest taka ważna - jeden ręcznik wsiąka lepiej inny gorzej - ProfiPolish™ Wasser Magnet należy do najlepszych z jakichkolwiek używałem. W Carparts będę we wtorek za tydzień, więc w razie czego mogę przywieść. Link to comment Share on other sites More sharing options...
poorboy Posted August 25, 2009 Report Share Posted August 25, 2009 "ProfiPolish" wydaje się być nazwą własną, ciężko mówić o jego "orginalności" , bo na pewno nie jest to zastrzeżony patent na skład i strukturę mikrofibry Jutro pojawią się zdjęcia naszych produktów, również w "makro", zeby szczegółowo można było się przyjrzeć strukturze danego ręcznika. W tej chwili patrząc na"ProfiPolish" z de. i nasz "Magic Waffle" , jestem przekonany że jest to ten sam skład i gramatura mikrofibry. Testy zweryfikują nasze ręczniki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts