sebba75 Posted March 24, 2010 Report Posted March 24, 2010 Przedwczoraj rozmawialem z Noxem przez telefon i mowil ze w PL wiosna poszperalem w PC i znajdalem kilka fot z 2009 R, to auto kolegi Huberta, osobiscie uwielbiam ten samochod piekny kolor i cudowne skory, jak robilismy autko byly noweczki od tapicera.Nie mam zdjec 50/50, przed itd ale efekt koncowy jest dobry Zdjecia na rozgrzanie sezonu letniego.Nie bede pisal jakie byly pasty,pady itp bo nie pamietam ale chyba Menzerna ?
Przemek Posted March 25, 2010 Report Posted March 25, 2010 JJ. BMW Ci się zawsze podobało, tylko patrzyłeś przez pryzmat tej wkładki między fotelem kierowcy a kierownicą. Sebba75, śliczna, już ją kocham. A można z nia uprawiać sex bez zabezpieczeń?
sebba75 Posted March 25, 2010 Author Report Posted March 25, 2010 No nie wiem Przema chyba szkoda tych skor ale moze Huberta zapytac wlasciciel zdecyduje sam moze ja pusci
JJ. Posted March 25, 2010 Report Posted March 25, 2010 Hehe, Przemek, być może To, co ci ludzie robią z tymi autami skutecznie odstrasza przed zasiadaniem za kierownicą (szczególnie starszych roczników)..
nOx Posted March 25, 2010 Report Posted March 25, 2010 Pamietam jej foty z zeszłego roku bardzo ładna Mnie BMW się od zawsze podobało
Recommended Posts