sebba75 Opublikowano 24 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Przedwczoraj rozmawialem z Noxem przez telefon i mowil ze w PL wiosna poszperalem w PC i znajdalem kilka fot z 2009 R, to auto kolegi Huberta, osobiscie uwielbiam ten samochod piekny kolor i cudowne skory, jak robilismy autko byly noweczki od tapicera.Nie mam zdjec 50/50, przed itd ale efekt koncowy jest dobry Zdjecia na rozgrzanie sezonu letniego.Nie bede pisal jakie byly pasty,pady itp bo nie pamietam ale chyba Menzerna ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 24 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Coraz bardziej podobają mi się Beemki.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 24 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 ładne cabrio jaki silnik 2,8? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 piękne koła , super auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 25 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 JJ. BMW Ci się zawsze podobało, tylko patrzyłeś przez pryzmat tej wkładki między fotelem kierowcy a kierownicą. Sebba75, śliczna, już ją kocham. A można z nia uprawiać sex bez zabezpieczeń? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebba75 Opublikowano 25 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 No nie wiem Przema chyba szkoda tych skor ale moze Huberta zapytac wlasciciel zdecyduje sam moze ja pusci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 25 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Hehe, Przemek, być może To, co ci ludzie robią z tymi autami skutecznie odstrasza przed zasiadaniem za kierownicą (szczególnie starszych roczników).. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nOx Opublikowano 25 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Pamietam jej foty z zeszłego roku bardzo ładna Mnie BMW się od zawsze podobało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 25 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 mMmMmmmmmm . . . Piękności. !! ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi