sebba75 Opublikowano 24 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2010 Ostatnio sasiad poprosil o pomoc poniewaz chce sie pozbyc swojego Jeepa i trzeba bylo troszke go odswiezyc, samochod ogolnie zadbany ale mase malych drobnych rysek psulo efekt dosc fajnego koloru zieleni. Standardowo do korekty flex i pasty Scholla wiekszosc korekty lakieru S17+zolty pad z jakiegos pipidowa dolnego ale dzialal i sie sprawdzil.Auto przygotowane pod wosk jutro bedzie wykonczenie , jedyny mankament zimowe felgi sa tak oblesnie zniszczone ze psuja caly efekt pracy ale na lato piekne chromowane felgi Po wstepnej korekcie lakieru smiem powiedziec ze byla mala roznica Tylni lewy blotnik byl mocno zniszczony A tu juz na probe nalozylem wosk DoDo zeby zobzczyc jak to wyjdzie (tylni lewy blotnik)
uri90 Opublikowano 24 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2010 sebba, wyszło profi a jak robiłeś dolne elementy drzwi??
sebba75 Opublikowano 24 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2010 sebba, wyszło profi a jak robiłeś dolne elementy drzwi?? Dolna czesc dzrzwi byla robiona na bialych padach 125mm sa dosc miekkie i fajnie dopasowaly sie do formy tych szerokich listew
sebba75 Opublikowano 24 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2010 Milo czytac ze sie moje wypociny podobaja
turzol Opublikowano 24 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2010 Piekna angielska zieleń Który Dodo poszedła jako LSP?
sebba75 Opublikowano 24 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2010 Piekna angielska zieleń Który Dodo poszedła jako LSP? Dodo Juice Purple haze
Gość Opublikowano 25 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2010 ładny, super efekt ciekawe jak wygląda z tyłu i z dołu bo ja nie moge patrzeć na brudne "bebechy" w Jeepach
Przemek Opublikowano 25 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2010 Sebba75, no powiem Ci, że wskakujesz na poziom Very Profi Amateur Ja przy Tobie, to kurde, dopiero co maszynę zobaczyłem...
sebba75 Opublikowano 25 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2010 Sebba75, no powiem Ci, że wskakujesz na poziom Very Profi Amateur Ja przy Tobie, to kurde, dopiero co maszynę zobaczyłem... Widzisz Przemku jak wiedze pochlaniam nauka nie idzie w las, czesto mi mowili ze jestem zdolny ale leniwy
Maru 123 Opublikowano 25 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2010 sebek kurcze nigdy nie robisz żadnego zdjęcia gdzie widać całe auto i ogólny efekt
sebba75 Opublikowano 25 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2010 sebek kurcze nigdy nie robisz żadnego zdjęcia gdzie widać całe auto i ogólny efekt Ma byc cos takiego?
firmek Opublikowano 25 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2010 Wyglada jak zielona butelka , nawet lepiej jak by byl szklem oblany
Rekomendowane odpowiedzi