przemysławBCP Posted September 20, 2017 Report Posted September 20, 2017 Serdecznie witam użytkowników. Jestem świeży także proszę o wyrozumiałość. Interesuje się pielęgnacją samochodów, dużo czytam artykułów itp.Teoria jest mi znana przynajmniej tak mi się wydaje, jestem osobą pedantyczną z zamiłowaniem do motoryzacji, ogólnie dbanie o samochód mycie czy aplikacja wosku sprawia mi przyjemność i dużą frajdę a efekt końcowy banan na twarzy. Jednak chciałbym przejść do meritum, w przyszłym roku chciałbym otworzyć własne studio wiem co z czym się je (sprzęt, adaptacja obiektu), niestety chciałbym się wyszkolić aby rzetelnie wykonywać usługi....tu moje pytanie. Gdzie odbyć szkolenie, szkolenia aby nie wtopić $$$ a pozyskać jak najwięcej wiedzy oraz praktyki? od mycia do czyszczenia wnętrza itp... pragnę zaznaczyć że interesują mnie szkolenia indywidualne lub w 2osobowych grupach a nie wycieczki 15osobowe ;)))) interesuje mnie dolnośląskie, znalazłem studio Wilczynsky-po realizacjach i śledzeniu przez rok domeny firmy twierdzę że ekipa prima sort+klimat kozak co najważniejsze co myślicie? czy macie jakieś sprawdzone firmy? dzięki za odpowiedź. pozdro 5.
Recommended Posts