Jump to content

Recommended Posts

Posted

Do mnie dojdzie w poniedziałek. Wypróbuję na pianownicy, jak opisali angole. Drogi w końcu nie jest. :) Wrzuce fotki, mam nadzieję, że słońca jakiegoś ostrego nie będzie.

• 2 years later...
Posted

trochę odgrzeję kotleciora :mrgreen:

jakie stosujecie stężenie szamponu na 10l wody? takie jak zaleca producent - 30ml na 4l wody co daje 75ml na 10l wody.

Posted
trochę odgrzeję kotleciora :mrgreen:

jakie stosujecie stężenie szamponu na 10l wody? takie jak zaleca producent - 30ml na 4l wody co daje 75ml na 10l wody.

ja wlewam ok 50ml i jest :good:

Posted

Ja ostatnio dzieki uprzejmosci sklepu showcarshine (probka) mialem mozliwosc porownania tego Duraglossa do szamponu Rise and Shine i musze przyznac, ze moim zdaniem ogolnie rzecz biorac jest lepszy. Piana byla nieco lepsza i dluzej sie utrzymywala, a do tego zapach bylo czuc w czasie mycia. Tylko, ze moim zdaniem mimo wszystko nie ma on sensu jezeli popatrzymy na cene, bo wychodzi ona prawie 2 razy wieksza, a oba szampony jezeli chodzi o samo domywanie brudu wypadaja identycznie, wiec moim zdaniem mimo wszystko nie jest on warty zakupu jezeli bierzemy pod uwage koszt.