Crockett84 Posted August 26, 2017 Report Posted August 26, 2017 Przyszła pora i na mnie. Dziś jakiś sk...... zostawił mi na aucie pamiątkę w postaci rysy zrobionej prawdopodobnie kluczem... Co w takiej sytuacji najlepiej zrobić ? Da radę zrobić w takim miejscu jakiegoś "Spota" tak aby to znośnie wygłądało? Wątpie, że zejdzie samą polerką bo rysa ma ok. 15 cm długości i jest dość głęboka, na moje oko do podkładu, ale w sumie w temacie lakierowania jestem laikiem, więc może to być i blacha. Albo ktoś z forumowiczów jest w stanie polecić kogoś w Warszawie kto byłby to w stanie dobrze ogarnąć ?
DrozdekPL Posted August 26, 2017 Report Posted August 26, 2017 Pamiętaj że lakier bezbarwny może się skruszyć i też zrobi się biały Spróbuj podjechać z tym do MxNowickich
KapselK Posted August 27, 2017 Report Posted August 27, 2017 Dokładnie jak piszę kolega, wyżej, u siebie też miałem kilka takich rys, które myślałem, że zostało tylko malowanie. Po korekcie niektóre zeszły, a inne zostały tak spłycone, że trzeba się dobrze przyjrzeć. 1
Crockett84 Posted August 29, 2017 Author Report Posted August 29, 2017 Byłem u MXów, niestety na drzwiach tylko 94 mikrony, więc chłopaki mówią że cięcie tej rysy byłoby zbyt ryzykowne. Korzystał ktoś z napraw systemem SSR w Warszawie, bo to mi polecono ? Jest ktoś godny polecenia ? Najbliżej od siebie mam "Perfekcyjne auto" na Wyczółki.
Recommended Posts